U2 – ett av världens bästa liveband

Du har säkert hört talas om det irländska bandet U2. I snart 40 år har de skapat odödliga hitlåtar som exempelvis With or Without You, Sunday Bloody Sunday och One. Att bara välja ut tre exempel är tufft eftersom det i verkligheten finns otaliga klassiska låtar från bandet. U2 är kända för att ha de bästa livespelningarna i världen, något du snart kan få uppleva själv.

I musikkretsar sägs det att det bara finns två typer av människor, U2-fans och blivande U2-fans. Oavsett om du har lyssnat på låtarna tidigare eller inte, så är det under konserterna som alla faller för bandet. Det är just detta som skiljer U2 från andra bra band, deras scennärvaro är otrolig och känslan som skapas bland publiken är unik. Bandet har flera gånger slagit publikrekord, både i Sverige och i många andra länder. Unna dig själv den ultimata musikupplevelsen och boka upp dig och dina vänner på en U2-spelning redan idag. Från och med den 16 september spelar det legendariska bandet i Stockholm på Globen. Det finns många sidor på nätet som du kan använda dig av för att boka ett helt paket där allt är inkluderat. På så sätt kan du snabbt fixa både boende och biljetter. En av fördelarna med att boka genom dessa sidor är att det är lättare att få tag på biljetter på detta sätt än genom de vanliga kanalerna.

Vill du få till en klassisk U2-upplevelse så är det den 25 oktober du ska boka upp dig på. Då spelar nämligen bandet i London på Wembley. U2 har flera gånger slagit rekord här. 2009 fyllde de stadion med mer än 80 000 fans varje natt de spelade, och frågan är om de inte kommer att göra det även denna gång. I skrivande stund finns det bara ett fåtal biljetter kvar så se till att boka så fort du bara kan!