Trenden bland unga idag

Sedan långt tillbaka har kläder gått hand i hand med musik, när det gäller stil. Det har vi sett gällande swing, rock, punk och nu även street. Streetstilen, som härstammar från hiphop-kulturen och skate-kulturen, är i allra högsta grad aktuell och speciellt bland unga. Våga testa den, du också!

Välj kläder med komfort

Det positiva med streetkläder är att de ger mycket komfort och dessutom går att anpassa efter tycke och smak. Det är inte helt fel med en överdimensionerad huvtröja, oavsett om den är helvit eller svart med mängder av neonfärgade tryck och broderier. Det är inte heller fel med kepsar, oavsett om du väljer en sportigare och mer traditionell sådan eller en snapback-modell. Du kommer att ha valt rätt ändå, så länge du känner dig bekväm och cool.

Framför allt för äldre generationer kan streetstilen kännas vågad, överdriven eller till och med sjaskig, men det behöver inte alls stämma. Du kan göra den till din egen, precis som med alla andra klädstilar, och välja och vraka hur du vill. Det enda du behöver göra är att våga ta första steget genom att klicka här och kolla in utbudet. Sedan kommer du säkerligen bli inspirerad och sugen på att beställa hem massor av trendiga och sköna kläder, redan idag.