Musicerande bekant som fyller år

Har du någon i din bekantskap som håller på med musik och ska fylla år snart? Då har vi ett fantastiskt tips till present för den personen. Att hålla på med musik är något väldigt kreativt och utvecklande. Men det kanske inte alla gånger som man har varken teknik eller kunskapen att exempelvis skapa en musikvideo?

Då kan detta vara en present som skulle uppskattas av en vän som håller på med musik. Det som krävs är en färdiginspelad version av den låt som ska sjungas i videon. Detta kan vara en del av dagen som ni planerat för den som fyller år. Börja med en god lunch tillsammans för att sedan åka iväg till den som ska filma. Med hjälp av en green screen så kan man filma personen i fråga sjungandes sin låt och lägga till den miljö som passar bäst i efterhand. När allt är klart så kan man få sin video sig tillskickad via e-post eller sparad på USB-sticka.

När musikvideon är klar så kan den sparas för eftervärlden eller läggas upp på Youtube om det skulle passa. Ni drar vidare på nästa grej för födelsedagsbarnet. Och med minnet från att hens första musikvideo har spelats in professionellt. Kanske ni drar vidare på andra spännande upplevelser och avslutar med en god middag på någon av stadens finare restauranger. Om det skulle fungera så kanske hen kan få uppträda på något ställe där de har öppen scen. Det finns också karaokeställen som skulle kunna passa. Det finns alla möjligheter att få visa vad man kan.