Fixa till skägget inför konsertbesöket

Innan du ger dig iväg till den första konserten eller festivalen på alltför många månader kan du behöva fixa skägget. Ett sådant tillfälle är ju trots allt värt att fira, och lägga extra energi på. Vad kan vara bättre då än att du får klä upp dig? Släng på bandT-shirten, kamma headbangar-håret och trimma, raka eller vårda ditt skägg. Skägget spelar stor roll i ditt utseende, trots allt!

Fixa skägget på rätt sätt

Innan du sätter igång måste du fundera på vad du har för skägg och önskemål angående ditt skägg. Är det kort och fläckigt kan det vara bäst att välja en skäggstil som är kortare eller helt obefintlig. Är det däremot långt och tätt kan du experimentera på andra sätt.

När du valt en stil som fungerar för dig och din skäggväxt måste du även ha rätt verktyg och produkter. Hitta det som du behöver, vare sig du behöver en rakapparat, en rakkniv, en rakhyvel eller lösa rakblad. Det finns även tillbehör såsom rakborstar, raklödder, rakgel och rakhanddukar. Faktum är att du oftast kan handla aftershave och hudvård på samma ställe. Om du har långt skägg kan du även behöva borstar, kammar och oljor av olika slag. En skäggolja kan göra underverk.